Ronald de Landmeter

Homeopatisch arts

Over Ronald de Landmeter

 

De eerste praktijkjaren zet hij alle genoemde bestudeerde disciplines (homeopathie, natuurgeneeskunde, phytotherapie, iriscopie, astrologie en voedingsleer) in, maar door zijn ervaring krijgt hij steeds meer bevestiging dat hij met homeopathie tóch de beste resultaten boekt. De homeopathische behandeling is maatwerk en iedere patiënt is uniek. Deze manier van aanpak vergt veel tijd en inzicht, aangezien de homeopathische medicatie zo goed mogelijk op de patiënt afgestemd moet worden. Ronald de Landmeter werkt nu dan ook uitsluitend met de traditionele homeopathie.

 

Zijn doel is om de klachten van de patiënt te verbeteren of te genezen. Als er geen resultaat is of bij ernstige aandoeningen die andere medicatie behoeven, zal hij altijd doorverwijzen of adviseren zowel regulier als homeopathisch te behandelen.

Een eerste consult duurt 75 minuten en de vervolgconsulten 45 minuten. Gedurende het consult worden uw klachten geanalyseerd. De totaliteit van uw symptomen vertelt Ronald dan welk homeopathisch middel u nodig heeft. De gehele behandeling is gericht op herstel van het natuurlijk evenwicht.

Ronald is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van kleine kinderen. Samen met u voert hij een gesprek over uw kind terwijl uw kind in de praktijk geobserveerd wordt. De praktijk van Ronald is kindvriendelijk. Aan het einde van het consult volgt de medicatie, zonder dat het kind belast wordt met beangstigende onderzoeken. Homeopathie is een milde en effectieve geneeswijze zonder bijwerkingen, die bij uitstek geschikt is voor kinderen.

Ronald de Landmeter.png

Behandeling:

Mind-body-energy coaching

Leefstijlcoaching

Werkzaam op:

Donderdag 9.00 - 17.00 uur

Behandellocatie:

Vita Qualis Rotterdam

Tarieven:

Tarievenlijst

Registratienummers:

BIG-registratienr: 19061875201

AGB-code: 03010900

Beroepsvereniging:

AVIG

CV:

LinkedIn

Visie

 

Mijn visie is dat als er een blokkade wordt ervaren op lijf of mentaal-emotioneel niveau, dat het helpend kan zijn te onderzoeken op fysiek-mentaal-emotioneel en energetisch niveau, waar er transformatie mag plaatsvinden.