top of page

Mind-body-energy coaching

Uw arts voor

Mind-body-energy coaching

Profielfoto Willemijn Bos_edited_edited.jpg
Anker 1

Mind-body-energy coaching van de huid

Wat is de oorzaak van mijn huidziekte? Waarom overkomt mij dit nu? Heeft voeding invloed op mijn huidziekte? Bemerkt u wel eens irritatie of schaamte over uw huidaandoening?

Als u een laag dieper wilt kijken en op zoek bent naar handvaten voor de lange termijn, dan is mind-body-energy coaching iets voor u. De balans in lijf, voeding, beweging, slaap/lichtritme, emotionele factoren en energetische schaduwkanten spelen een rol in het onderhouden van de huidaandoening, zoals jeuk of pijnklachten. Tijdens een consult, onderzoek ik met u hoe het zit met relevante onderliggende factoren en eventuele blokkade ten grondslag aan uw huidaandoening en gaan we hiermee aan de slag!

Anker 2

Mind-body-energy coaching voor een lichter leven

Waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen in mijn leven, waarom overkomt mij dit nu? Voelt u emoties van irritatie, boosheid over omstandigheden in uw leven: situaties op uw werk, met uw partner of uw kinderen.

Soms komt er in het leven een moment waarin u voelt dat u tegen een blokkade aanloopt. Soms wordt dit getriggerd door een emotionele gebeurtenis, soms ontstaat het zonder dat duidelijk is wat eraan ten grondslag ligt.

Uit eigen ervaring herken ik deze emoties en thema’s; en ik weet dat het mogelijk is om deze los te laten!

Als u bereid bent een laag dieper te kijken wat er speelt en op zoek bent naar handvaten om zelfstandig de regie over uw leven te nemen, dan is mind-body-energy coaching iets voor u..

Tijdens een consult, onderzoek ik met u hoe het zit met voor uw relevante onderliggende factoren en/of blokkades aanwezig zijn op lijf, voeding, mentaal-emotioneel en energetisch niveau. Indien dit het geval is, gaan we hier mee aan de slag.

Anker 3

Traject

Als u een los consult hebt gedaan, is het mogelijk om een vervolg mind-body-energy traject te doorlopen, waarin we dieper ingaan op uw eventuele blokkades, onderdrukte emoties en schaduwkanten. Informatie over dit traject kunt u  tijdens het consult krijgen!

Specifiek voor huidpatiënten is er het mind-body-skin traject; uw huid is de spiegel van de ziel en uw grens tussen de binnen en de buitenwereld. De huid weerspiegelt, wat eronder speelt. U kunt hiernaar informeren tijdens een consult.

Graag ga ik samen met u op weg om ook om te onderzoeken wat u kunt gebruiken voor een lichter leven!

bottom of page