top of page

Ronald de Landmeter

Klassiek homeopaat

Over Ronald de Landmeter

 

De eerste praktijkjaren zet hij alle genoemde bestudeerde disciplines (homeopathie, natuurgeneeskunde, phytotherapie, iriscopie, astrologie en voedingsleer) in, maar door zijn ervaring krijgt hij steeds meer bevestiging dat hij met homeopathie tóch de beste resultaten boekt. De homeopathische behandeling is maatwerk en iedere patiënt is uniek. Deze manier van aanpak vergt veel tijd en inzicht, aangezien de homeopathische medicatie zo goed mogelijk op de patiënt afgestemd moet worden. Ronald de Landmeter werkt nu dan ook uitsluitend met de traditionele homeopathie.

Zijn doel is om de klachten van de patiënt te verbeteren of te genezen. Als er geen resultaat is of bij ernstige aandoeningen die andere medicatie behoeven, zal hij altijd doorverwijzen of adviseren zowel regulier als homeopathisch te behandelen.

Een eerste consult duurt 75 minuten en de vervolgconsulten 45 minuten. Gedurende het consult worden je klachten geanalyseerd. De totaliteit van je symptomen vertelt Ronald dan welk homeopathisch middel je nodig hebt. De gehele behandeling is gericht op herstel van het natuurlijk evenwicht.

Ronald is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van kleine kinderen. Samen met jou voert hij een gesprek over je kind terwijl je kind in de praktijk geobserveerd wordt. De praktijk van Ronald is kindvriendelijk. Aan het einde van het consult volgt het medicatie voorschrift, zonder dat het kind belast wordt met beangstigende onderzoeken. Homeopathie is een milde en effectieve geneeswijze zonder bijwerkingen, die bij uitstek geschikt is voor kinderen.

Consult inplannen

 

Een afspraak met Ronald de Landmeter kan alleen telefonisch of per mail worden gemaakt:

+31 10 - 303 2579  / consult@vitaqualis.nl

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis

Behandeling:

Homeopathie

Werkzaam op:

Maandag, woensdag en vrijdag van

8.00 - 18.00 uur

Behandellocatie:

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis

Tarieven:

Tarievenlijst

Registratienummer:

AGB-code: 90021952

Beroepsvereniging:

NVKH

CV:

LinkedIn

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis
bottom of page