top of page

Roos Quadekker

Huisarts en Orthomoleculair arts

LET OP: ROOS QUADEKKER NEEMT WEER NIEUWE PATIENTEN AAN MAAR WERKT MET EEN WACHTLIJST. VOOR AANMELDEN CONSULT STUUR EEN MAIL MET REDEN VAN CONSULT EN TELEFOONNUMMER.

Over Roos Quadekker

 

Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Om je energiek en vitaal te voelen moet de energieverdeling in je lichaam de juiste balans vinden. Daar heb je soms een gids bij nodig. In de orthomoleculaire geneeskunde ontdekte ik – naast mijn kennis als huisarts – de juiste handvatten om samen met jou deze balans terug te vinden. Ik vertrouw stellig op het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam. Als je vastloopt in de reguliere geneeskunde, kan natuurgeneeskunde een andere kijk op de feiten bieden. Daarnaast is het van belang om de algehele samenhang van de fysieke, emotionele en spirituele lagen van jouw wezen mee te nemen in dit proces.

Ik help je graag helen door jou in je geheel te zien, en in relatie tot je omgeving. Deze holistische zienswijze fascineert mij al sinds mijn 16e, toen ik besloot huisarts te willen worden. In 2010 voltooide ik mijn studie geneeskunde en huisartsenopleiding aan het VUMC en ben ik altijd werkzaam geweest in diverse huisartsenpraktijken. Momenteel werk ik in een holistische huisartsenpraktijk in Den Haag. Daarnaast heb ik 10 jaar lang mijn intuïtie getraind bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. In 2021 heb ik de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij de Natura Foundation afgerond.

Sinds 2021 heb ik naast mijn werk als huisarts deze intuïtieve orthomoleculaire praktijk in Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis. Ik kijk naar alle soorten ziektebeelden, maar met name voor vermoeidheid/burn out, vrouwelijke hormoon-gerelateerde klachten, buikklachten, long-covid en auto-immuun ziekten ben je bij mij aan het juiste adres.

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis

Behandeling:

Orthomoleculaire geneeskunde

Werkzaam op:

Dinsdag en woensdag

(vanaf 1/9 ook op maandag)

Behandellocatie:

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis

Tarieven:

Tarievenlijst

 

Registratienummers:

BIG-registratienr: 19064856401

Beroepsvereniging:
NHG en AVIG

 

CV:

LinkedIn

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis
bottom of page