top of page

Roos Quadekker

Orthomoleculair arts

LET OP: ROOS QUADEKKER HEEFT TOT NADER ORDER EEN PATIENTENSTOP. EEN AFSPRAAK INPLANNEN IS NIET MOGELIJK.

Over Roos Quadekker

 

Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Om je energiek en vitaal te voelen moet de energieverdeling in je lichaam de juiste balans vinden. Daar heb je soms een gids bij nodig. In de orthomoleculaire geneeskunde ontdekte ik – naast mijn kennis als huisarts – de juiste handvatten om samen met jou deze balans terug te vinden. Ik vertrouw stellig op het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam. Als je vastloopt in de reguliere geneeskunde, kan natuurgeneeskunde een andere kijk op de feiten bieden. Daarnaast is het van belang om de algehele samenhang van de fysieke, emotionele en spirituele lagen van jouw wezen mee te nemen in dit proces.

Ik help je graag helen door jou in je geheel te zien, en in relatie tot je omgeving. Deze holistische zienswijze fascineert mij al sinds mijn 16e, toen ik besloot huisarts te willen worden. In 2010 voltooide ik mijn studie geneeskunde en huisartsenopleiding aan het VUMC en ben ik altijd werkzaam geweest in diverse huisartsenpraktijken tot september 2023. Ik heb sindsdien het huisartsenvak verlaten om mij volledig met de orthomoleculaire geneeskunde te kunnen bezighouden.

Daarnaast heb ik 10 jaar lang mijn intuïtie getraind bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. In 2021 heb ik de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij de Natura Foundation afgerond.

Sinds 2021 heb ik deze intuïtieve orthomoleculaire praktijk bij Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis. Twee dagen per maand zit ik ook in Den Haag bij het Valerius Medical Centre. Ik kijk naar alle soorten ziektebeelden, maar met name voor vermoeidheid/burn out, vrouwelijke hormoon-gerelateerde klachten, buikklachten, long-covid en auto-immuun ziekten ben je bij mij aan het juiste adres.

Bij welke klachten?

Ik kijk naar alle soorten ziektebeelden, maar heb de meeste expertise in onderstaande klachten:

-         Vermoeidheid/burn out

-         Vrouwelijke hormoon-gerelateerde klachten

-         Buikklachten

-         Chronische infecties / long covid

-         Auto- immuunziektenDe behandeling

Bij het intakeconsult gaat Roos Quadekker aan de hand van jouw medische biografie opzoek naar de diepere oorsprong en oorzaken van je klachten. Zij onderzoekt wat je lichaam nodig heeft om het zelf herstellend vermogen weer te kunnen aanspreken om goed te kunnen functioneren. Dit doet ze door al haar kennisbronnen met elkaar te verbinden, zowel medisch als intuïtief.

Het eerste consult duurt ruim een uur. Daarna kan het zijn dat Roos aanvullend onderzoek aanvraagt. Dit kan een onderzoek in het bloed zijn of de ontlasting om het darm microbioom in kaart te brengen. Als de uitslagen binnen zijn maakt zij een behandelplan. Dit behandelplan is volledig op de persoon afgestemd en is dus bij iedereen anders.

Alle vervolgconsulten na de intake zijn een uur en kunnen eventueel ook per telefoon.

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis

Behandeling:

Orthomoleculaire geneeskunde

Werkzaam op:

Maandag, dinsdag en woensdag

(om de woensdag in Den Haag)

Behandellocatie:

Tarieven:

Tarievenlijst

 

Registratienummers:

BIG-registratienr: 19064856401

Beroepsvereniging:
AVIG, CAT

CV:

LinkedIn

Gezondheidscentrum Rotterdam Vita Qualis
bottom of page